Garanties

1Persoonlijke aandacht

Wij werken met een vast team. Zo leert u ons snel kennen en wij u. Persoonlijke aandacht is voor ons vanzelfsprekend. Want we kennen u. En weten dus ook wat u wel of niet nodig heeft. Ons advies passen wij daar op aan, en is altijd eerlijk.

2Uitmuntende service

Naast onze uitmuntende producten bieden wij ook uitmuntende service. Omdat wij u graag terugzien. Bijvoorbeeld voor het onderhoud van uw ski’s, zodat ze weer als nieuw zijn voor uw volgende vakantie. Of als u niet tevreden bent over uw aankoop. Ook dan zoeken we naar een passende oplossing.

3Kwaliteit

Binnen ons overzichtelijke assortiment kiezen we voor kwaliteit: goede merken voor een betaalbare prijs. Zo kunt u veilig de piste af én houdt u wat geld over voor de après-ski.

4Perfecte pasvorm

Niks zo vervelend als een knellende skischoen. Dat snappen wij. Daarom passen wij de skischoen van uw keuze aan uw voet aan. Zodat u pijnloos de berg af kunt. Hoe we dat doen? Dat laten we graag zien. Kom langs!

5Dichtbij

Wij staan voor u klaar in de omgeving van Oss en Den Bosch. Parkeren doet u voor de deur. U kunt bij ons tijdens ruime openingstijden terecht. Ver rijden is dus niet meer nodig: wij zitten gewoon bij u om de hoek.